Als je een aanbieding ziet die niet de genoemde korting weergeeft, of een kortingscode van Servies werkt niet, laat het ons weten. Wij gaan het dan zo snel mogelijk corrigeren. Laatst bijgewerkt: 2024-11-18
Korting | Omschrijving | Vervaldatum |
---|---|---|
10% | Korting op serviesgoed bij Servies
| 2024-12-04 |
50% | Maximaal 50% korting op aanbiedingen van Servies nl
| 2024-11-25 |
€9.99 | Bestekset kopen vanaf €9.99
| 2024-12-03 |
€50.00 | Gratis verzending bij besteding vanaf €50.00 bij Servies nl
| 2024-12-05 |
€100.00 | Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op een couponaanbieding van €100.00
| 2024-11-29 |
De smaak van wijn wordt door diverse factoren beïnvloed. Onder andere de wijn zelf, de temperatuur waarop de wijn geserveerd wordt, maar ook het glas waaruit je het drinkt zijn van belang. Als je op zoek bent naar nieuwe wijnglazen is er echter veel om uit te kiezen. We helpen je daarom graag.
Wijnglazen worden doorgaans ongeveer halfvol geschonken. Meestal is dit het breedste punt indien het een kelk-vorm heeft. Het bouquet kan zich het beste ontwikkelen in een glas met voldoende lucht boven het wijnoppervlak. Door kleine ronddraaiende bewegingen van het glas - het zogenaamde walsen - wordt de wijn iets tegen het glas omhoog gebracht, waardoor de vloeistof in beweging komt en het wijnoppervlak wordt vergroot en daarmee het bouqet door de neus optimaal waargenomen kan worden. Rode wijn heeft een groter glas met een ruime kelk nodig en witte wijn een kleiner glas dus ook met een kleinere kelk. Dit komt omdat er in rode wijn meer aroma's zitten dan in witte wijn. Bovendien blijft witte wijn of rose langer koel in een klein glas.
Het is een veel gestelde vraag in onze winkel en een gewild gespreksonderwerp tijdens onze Pollmann Kookclub workshops. Daarom besteden we er extra aandacht aan in deze blog. Als je op inductie kookt maak je gebruik van elektromagnetische straling. Door de wissel werking tussen de pan en de inductieplaat ontstaat er wrijving en dus warmte. De pannen en de inductieplaat werken samen, ze worden één geheel. Het is dus belangrijk dat de pan die u gebruikt magnetisch is en uit goed geleidende materialen bestaat van hoge kwaliteit.
1. Veilig
2. Zuinig / energie besparend
3. Goede controle tijdens het koken (reageert direct)
4. Extra ruimte
1. Veilig
Omdat een inductieplaat werkt met elektromagnetisme word de kookplaat niet heet. Heel veilig als de kinderen graag meehelpen in de keuken. Het elektromagnetisme zorgt ervoor dat de pan en het product (in de pan) opwarmt en niet alles eromheen. Dit brengt ons direct bij het tweede punt…
2. Zuinig/energiebesparend
Als u de juiste pan gebruikt met een goede warmtegeleiding dan is het rendement van een inductieplaat heel hoog. Bij koken op gas gaat er veel warmte verloren (langs de pan). Als u een pannetje water kookt, dan kookt dit water op een inductieplaat 2 keer sneller dan op een gaskookplaat.
3. Goede controle tijdens het koken
Stel u voor, u bent een heerlijke omelet of een biefstuk aan het bakken. Soms is het een kwestie van seconden waarop het product de juiste gaarheid heeft bereikt. Hoe fijn is het dan dat je de energie uit kunt zetten zodat de warmte in de pan direct stopt. Zo direct kunt u dus koken met inductie.
4. Extra ruimte
In onze ogen een niet geheel onbelangrijk aspect van het koken op inductie. Een inductiekookplaat word niet warm. Op het moment dat je niet kookt heb je dus ongeveer een meter extra werkruimte in je keuken!
Zoals eerder beschreven is het belangrijk dat de pannen magnetisch zijn en een recht bodem hebben. Wanneer je overgaat op het koken op inductie, betekent dat niet dat per sé dat je nieuwe pannen hoeft te kopen.
Test met een magneetje of deze blijft plakken aan de bodem van de pan. Daarna leg je een lineaal tegen de bodem van de pan. Als deze tegen aan ligt, dan is de bodem iets hol. Wanneer de pan op de kookplaat staat, dan trekt de bodem recht en krijgt je optimale overdracht van energie. Als deze tests beiden positief zijn, dan zijn de pannen waarschijnlijk geschikt voor inductie. Pannen die geschikt zijn voor inductie zijn:
Voorbeelden van deze pannen zijn de pannensets van Spring, Multiline en Proline koekenpannen van Demeyere
Al sinds de jaren '70 is het Belgische merk Demeyere al betrokken bij de ontwikkeling van de juiste pan voor het koken op inductie. Zij hebben hierin een enorme kennis ontwikkeld in de afgelopen jaren. Demeyere garandeert energiebesparing, perfecte controle, snelheid en veiligheid dankzij unieke materialen en technologieën. Het maximale vermogen van je kookplaat wordt niet alleen bepaald door de kwaliteit van je kookplaat, maar minsten evenveel door de kwaliteit van de gebruikte materialen van je kookpannen en koekenpannen.
Abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief
Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief, het is helemaal gratis! Wij houden je op de hoogte van de beste koopjes van Nederland. Krijg promotionele kortingen en aanbiedingen van je favoriete winkels. De beste coupons direct in je e-mail!
Elke maand vertrouwen vele shoppers op onze website om de beste kortingsbonnen voor honderden online winkels te vinden. Met een toewijding aan transparantie en vertrouwen helpen we slimme shoppers zoals jij al jaren met besparen.
Ons team van doorgewinterde winkelexperts, ondersteund door geavanceerde AI-technologie, voegt dagelijks honderden nieuwe codes toe. We zorgen alleen voor authentieke besparingen door elke kortingsbon te verifiëren en proberen misleidende "deals" zoveel mogelijk te vermijden.
Elke pagina wordt up-to-date gehouden met de nieuwste aanbiedingen, voortdurend verbeterd door dagelijkse controles en feedback van shoppers zoals jij. Meer weten over ons.
Alle Schott Zwiesel glazen zijn gemaakt van Tritan kristalglas, een materiaal met bijzondere hardheid en bestand tegen corrosie en krassen. Tritan kristalglas heeft bijna 40% minder breuk dan gewoon glas en een gegarandeerde helderheid. Schott Zwiesel wijnglazen zijn niet alleen vaatwasmachinebestendig en krasvast, ze blijven ook net zo helder als op de dag van aankoop. Claus Riedel was de eerste persoon in de lange geschiedenis van de glasindustrie die bij het ontwerpen van een wijnglas rekening hield met het karakter van een druivensoort. Het karakter van onder andere de sauvignon blanc, cabernet sauvignon, pinot noir en riesling zijn qua stijl niet met elkaar te vergelijken. De unieke eigenschappen van de glazen van de familie Riedel worden dagelijks door miljoenen wijnliefhebbers ervaren. Riedel glas wordt met recht gezien als dé referentie voor de wijnliefhebber.
Kortingscodes | 7 |
Beste korting | €100.00 |
Werkende kortingen | 0 |
Ingewisselde codes | 370 |